Какви уреди трябва да има във всеки модерен дом?

0
92
aquamenti робот за почистване на прозорци welmax 2 машина

Когато обзавеждаме дом или апартамент, се стремим всички елементи да се съчетаят в хармонично цяло, съобразено с нашите вкусове и нужди. Оригиналният дизайн е важен, но също толкова важна трябва да бъде функционалността, т.е. простотата и удобството при използването на различните уреди и оборудване.

Не на последно място е и тяхното въздействие върху околната среда и нашето здраве. Ако искате да създадете модерно и полезно пространство, е добре да се фокусирате върху качеството, а не върху количеството. Затова по-долу представяме списък с четири уреда, които си заслужава да имате у дома, за да се погрижите за своето здраве и комфорт.

Преса за сок Sybilla Welmax

Бавнооборотна преса за зеленчуци и плодове – балансираната диета е основата, а важен елемент от нея е консумацията на достатъчни количества пресни зеленчуци и плодове. За съжаление, за да си набавим необходимото количество витамини и минерали, трябва да ядем много от тях, затова много добро решение е пиенето на сокове. Това е също много добро решение и за деца, които не обичат да ядат зеленчуци.

Много добро оборудване, в което си струва да инвестирате, е бавната сокоизстисквачка Sybilla от Welmax. Това е модерно и лесно за използване оборудване.

Предимствата му са:

голям вход за плодове и зеленчуци,
включени два филтъра,
безопасен механизъм,
модерен двигател
5 години гаранция за ползване.

Климатик Fiamotto Welmax

Климатик – подходящата температура у дома не е само въпрос на удоволствие, но и на здраве. Когато сме прегрели или преохладени, лесно можем да настинем. За да избегнете такива ситуации, добре е да се снабдите с качествен климатик – например Fiamotto от Welmax.

Fiamotto welmax opinie

Пречиствател на въздуха Cirrus Welmax

Пречиствател на въздуха – ежедневното почистване и проветряване на жилището за съжаление не премахва гъбичките, плесените, бактериите, праховите акари, алергените и много други вредни вещества, които вдишваме. Всичко това оказва негативно влияние върху нашето здраве и благополучие, затова е добре да обмислите покупката на пречиствател на въздуха – особено сега по време на продължаващата пандемия от коронавирус. Продукт, който си заслужава вниманието, е модерното устройство Cirrus от Welmax.

мнения за пречиствател на въздух welmax

Робот за почистване на прозорци Aquamenti Welmax

Уред за почистване на прозорци – почистването на прозорци не е дейност, към която се стремим с голям ентусиазъм. Обикновено това отнема много време и нерви. За да съкратите значително този процес и да избегнете стреса от многочасово търкане, си струва да закупите специален уред за почистване на прозорци, който ще ви отмени в това неприятно задължение.

Aquamenti welmax мнения
Aquamenti welmax мнения

Запознайте се с мненията на доволните потребители на продуктите на Welmax:

„Здравейте, според мен съдовете са фантастични, използвам ги интензивно вече около 2 години и практически не показват никакви следи от износване, загряват се много бързо и дълго време задържат температурата на храната след отстраняване от огъня. Не са най-евтините, но си струват всяка изхарчена стотинка, препоръчвам ги с чиста съвест.“ ~~ Каролина

„Супер качество, модерен дизайн, по-кратко време за готвене. Не виждам минуси в тези съдове. Имам комплект Premium Lux“ ~~ Добрава

„Много ми харесва WOK в офертата на Welmax. Освен качеството, в което вярвам, е просто много… красив 🙂 Като жена обръщам внимание и на естетическата страна на съдовете и много ми харесва този прост, елегантен дизайн. Наскоро изчезна от онлайн магазина, но се надявам, че е временно, защото планирам да го купя.“ ~~ Патриция

„Материалът, от който са изработени съдовете на Welmax, е наистина много издръжлив. Имам тези съдове вече много години, вероятно 6 и нямат никакви изгаряния или драскотини. Практически изглеждат като нови. Много съм доволна от тях.“ ~~ Беата К.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj